+++    FOR THE LOCAL ALTERNATIVES AND AUTONOMY     +++    fight until the end   +++ lets defend the autonomous spaces" +++ THE STRUGGLE AGAINST CAPITALISM IS EVERYWHERE- +++

καλώς ήρθατε στο blog του PGA infopoint που έχει δημιουργηθεί στην Αθήνα μετά απο την 4η σύνοδο του Δικτύου στην Γαλλία . για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία με το PGA infopoint στο email : autonomous_gr@riseup.net

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

Ανακοίνωση - κάλεσμα για ένα offline δελτίο του Balkans.puscii.nl

Μετά από πρωτοβουλία διαφόρων ατόμων μέσα από το δίκτυο Βαλκανικών ομάδων Balkan Decentralized Network , επιχειρούμε να ξεκινήσουμε ένα έντυπο μηνιαίο δελτίο με τα πιο σημαντικά άρθρα από το balkan newswire του δικτύου http://balkans.puscii.nl Μια τέτοια έντυπη προσπάθεια όχι μόνο θα βοηθήσει την διαδικασία διεύρυνσης του Δικτύου αλλά θα μπορούσε να αποτελέσει ένα πολύ καλό εργαλείο αντιπληροφόρησης.

Η ιδέα μας για ένα τέτοιο έντυπο είναι κύρια , να καλέσουμε κάθε συλλογικότητα και άτομο από την περιοχή των Βαλκανίων στην προσπάθεια διεύρυνσης του δικτύου αντιπληροφόρησης που έχει δημιουργηθεί με το balkans.puscii.nl.


Για να φτάσει το δελτίο σε όσες περισσότερες περιοχές των Βαλκανίων γίνεται , χρειάζεται η δική σου συμμετοχή. Με συμμετοχή σε κάθε επίπεδο , από εκτυπώσεις μέχρι συμμετοχή στην ανοικτή ηλεκτρονική ομάδα. Η ομάδα ατόμων που παίρνει την πρωτοβουλία λειτουργεί ακριβώς όπως και το δίκτυο συνολικά. Δίχως ιεραρχία , αποκλεισμούς και συγκεντρωτισμό.

Η βοήθεια σου είναι πολύτιμη

επικοινώνησε

balkan-infoshop@lists.riseup.net

η ομάδα εργασίας μας στο grabgrass https://we.riseup.net/balkandecentralizednetwork

Δεν υπάρχουν σχόλια: